Peruskurssi
Kevään peruskurssi

Kevään peruskurssi alkaa näytöksellä ja lajiesittelyllä tiistaina 16.1.2018 kello 18:30 Monitoimitalon salissa 1. Näytöstä voi tulla katsomaan, vaikka ei osallistuisikaan harjoituksiin. Kurssi kestää noin kolme kuukautta ja harjoitukset ovat salissa 1 tiistaisin ja torstaisin kello 18:30. Kurssin pääohjaajana toimii Jukka-Pekka Martikainen, 1. dan. Ennakkoilmoittautumiset Jukka-Pekalle numeroon 044 516 1784. Kurssin alaikäraja on 14 vuotta. Tervetuloa!

 

peruskurssi

 
Harjoittelu peruskurssilla

Peruskursseja järjestetään kahdesti vuodessa, syksyisin ja keväisin. Alaikäraja aikuisten peruskurssille on 14 vuotta. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta ja harjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Peruskurssilla opetellaan mm. kaatumistekniikoita eli ukemeita sekä erilaisia irrottautumistekniikoita. Kurssilla on tarkoitus rakentaa vankka pohja tulevaa harjoittelua varten. Tärkeitä asioita kurssin ohjelmassa ovat myös käyttäytymissääntöjen ja oikean hokutoryu-asenteen opettaminen.

Harjoitusasuksi kurssin aikana riittää vahvahko T-paita ja verryttelyhousut. Tatamilla eli harjoittelualustalla ollaan paljain jaloin. Kurssin aikana varsinainen ju-jutsupuku ei ole välttämätön. Kurssilla on kuitenkin mahdollista osallistua pukujen yhteistilaukseen. Tarkempia ohjeita annetaan harjoituksissa. Keltaisen vyön koe pidetään peruskurssin jälkeen järjestettävällä leirillä. Vyökokeessa testataan kurssilla opetetut asiat.

 
Vakuutus

Vakuutuksista kannattaa kysyä omasta vakuutusyhtiöstä. Peruskurssilla, kuten myös sen jälkeen, jokainen harjoittelee omalla vastuullansa.