Hintatiedot
Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksu on 220 euroa vuodelta ja se maksetaan lukuvuosi kerrallaan. Syyskauden (elokuusta joulukuuhun) ja kevätkauden (tammikuusta kesäkuuhun) voi myös maksaa erikseen. Tällöin syyskauden hinta on 130 euroa ja kevätkauden hinta samoin 130 euroa. Harjoitusmaksun lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu 15 euroa. Yhden kuukauden harjoittelu maksaa 35 euroa.  Heinäkuu pidetään kesätaukoa.

Harjoitusmaksusta ja syyskaudesta lähetetään lasku elokuussa kaikille seuraan ilmoittautuneille. Kevätkauden maksu lähetetään tammikuussa. Seuraan ilmoittaudutaan joko täyttämällä seuraan ilmoittautumislomake tai lähettämällä sähköpostia jäsenrekisterin ylläpitäjälle. Maksut maksetaan käyttäen laskussa olevaa viitenumeroa ja maksusta tuodaan tosite harjoituksiin, jolloin harjoitusten ohjaaja merkitsee maksun suoritetuksi harjoituskorttiin. Lyhyemmät harjoittelujaksot voi maksaa suoraan seuran tilille FI80 5290 0220 1375 23

 
Peruskurssin hinta

Aikuisten Peruskurssi maksaa 100 euroa ja nuorten 80 euroa. Maksu sisältää opetuksen sekä puolen vuoden jäsen- ja harjoitusmaksut. Kurssien kaksi ensimmäistä viikkoa voi treenata sitoumuksetta. 

Keväällä 2020 tarjoamme aikuisten peruskurssin puoleen hintaan kun ilmoitat itsesi lisäksi kaverisi kurssille (nimi, sähköposti) 19.1.2020 mennessä. Etuhinta toteutuu siinä tapauksessa, että molemmat jatkavat harjoittelua kahden ensimmäisen viikon jälkeen. 

Aikuisten kurssin päätteeksi järjestetään seuran leirillä vapaaehtoinen keltaisen (5. kyu) vyökoe. Leiriin ja vyökokeeseen liittyvistä maksuista (leiri-, passi- ja vyökoemaksu) tiedotetaan peruskurssilla. 


 
Vakuutuksen hinta

Jigotai ry:n ju-jutsujaos on Karateliiton (www.karateliitto.fi) jäsen. Harjoittelijoilla on mahdollisuus hankkia Karateliiton lisenssi sekä soveltuva vakuutus. Vakuutuksen voi hankkia myös omasta vakuutusyhtiöstä. Vakuutusta hankkiessa kannattaa huomioida, että vakuutuksen tulee kattaa kamppailulajien harrastaminen (sekä kilpailu, mikäli aiot kilpailla lajissa).

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta, joten jokainen harjoittelee omalla vastuullansa.